Luottokortti heti

Onko tarkoituksenasi saada luottokortti heti eikä viikkojen päästä? Voimme auttaa sinua.

Nykyään luottokortti on yksi tärkeimmistä välineistä kuluttajien päivittäisessä kaupankäynnissä. Pankkikortin lisäksi luottokortti tuo joustoa talouteen ja antaa mahdollisuuden tehdä suurempia hankintoja, vaikka muuten sinulla ei olisi tarpeeksi rahaa tilillä.

Nämä luottokortit saat nopeasti

Luottokortista on monia hyötyjä. Esimerkiksi auton tai suuren kodinkoneen rikkoutuessa on luottokortista paljon apua, sillä yllättävä isompi kulu voi muuten aiheuttaa paljon ongelmia omaan talouteen. Luottokortilla onkin mahdollista saada suurta joustovaraa taloudelliseksi turvaksi, jos budjetti on muuten on tiukka.

Luottokortteihin on mahdollista saada erilaisia ominaisuuksia, kuten erilaisia kanta-asiakasjärjestelmiä ja bonusetuja.

Aiemmin luottokortin saanti oli hankalaa ja sitä varten piti mennä pankkiin anomaan luottoa. Nykyään ei ole kuitenkaan lainkaan epätavallista saada luottokortti heti vain parin päivän sisällä. Jos on tarve saada luottokortti heti käyttöönsä, on se nykyään mahdollista erilaisten palveluiden avulla internetin kautta.

Kuinka nopeasti luottokortin voi saada?

Nopeimmillaan voit saada luottokortin jopa heti. Esimerkiksi Sweep Bankin kautta virtuaaliluottokortti voi olla hallussasi vain minuuteissa.

Luottokortinhakuprosessi toimii palvelussa täysin automatisoidusti, ja voit saada hyväksytyn luottopäätöksen vain hetkessä. Tämän jälkeen saatkin jo virtuaalikortin käyttöösi, ja voit käyttää sitä luottorajaan asti.

Tavallista luottokorttia hakiessa voi kestää muutamia arkipäiviä, että saat luottokortin käyttöösi. Prosessia hidastavat nämä:

  • Mahdolliset manuaaliset tarkistukset luottohakemukseen
  • Luottopäätöksen tekeminen ja käsittely
  • Luottokortin postitus ja tunnusluvun postittaminen erikseen

Vertaa kortit ja hae luottokorttia

Hae luottokorttia helposti ja nopeasti meidän kauttamme. Kaikki sivustollamme listatut luottokortit tarjoavat monipuolisia etuja eikä niiden käyttö aiheuta suuria kuluja.

Sähköiset palvelut ovat nopeuttaneet ja helpottaneet erilaisten luottokorttien hakemista ja vertailua. Siispä hae luottokorttia netistä helpon vertailun avulla, jolloin saat varmistettua parhaimmat ja edullisimmat ominaisuudet käyttöösi.

Luottokorttien hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat suuresti. Joidenkin luottokorttien pääpaino on hinnassa, kun taas toiset palveluntarjoajat panostavat ominaisuuksiin ja palveluihin.

Näiden ominaisuuksien vertailu on onneksi helppoa tarjoamamme palvelun avulla. Luottokorttivertailussa voit vertailla korttien erilaiset ominaisuudet, sekä hinnat helposti ja valita niistä tarpeisiisi parhaiten sopivimman vaihtoehdon.

Vertaa luottokortit helposti:

  1. Valitse, kuinka ison luottorajan tarvitset
  2. Vertaa koroton maksuaika, vuosikorko, lisäpalvelut ja muut tärkeät ominaisuudet
  3. Täytä luottokorttihakemus

Luottokortteihin sisältyvien ominaisuuksien lisäksi osa korteista voi tarjota esimerkiksi tuoteturvan, matkavakuutuksen tai vaikka pääsyn lentokentän loungeen. Nämä saattavat kompensoida kalliimpaa hintaa, jos ne ovat hyödyllisiä käytössäsi.

Halvin hinta ei siis automaattisesti ole paras vaihtoehto.

Luottokortti voi myös kerryttää erilaisia kanta-asiakaspisteitä tai etuja. Nämä kannattaa myös ottaa huomioon kortteja vertailtaessa. Jos käytät paljon tietyn yrityksen palveluita tai ostat heidän liikkeistään tuotteita, voivat nämä edut nousta suureen arvoon.

Helppo vertailu mahdollistaa parhaimman hyödyn ja edullisimman koron löytämisen. Koroissa ja kuukausi-, sekä lainanhoitomaksuissa on isoja eroja. Kilpailuttamalla ja hyödyntämällä halvempaa luottoa, voit säästää satoja euroja. Siis pelkästään valitsemalla edullisemman

Luottokortti netistä helposti

Onko tarkoituksenasi hakea luottokortti netistä? Se on helppo ja nopea ratkaisu.

Netissä vertailemalla näet kaikki varteenotettavat palveluntarjoajat helposti, yhden palvelun kautta. Näin et joudu erikseen etsimään tietoa jokaisen luottokortin myöntäjän sivuilta erikseen, vaan saat nämä tiedot helposti käyttöösi.

Kun olet löytänyt vertailusta tarpeitasi parhaiten vastaavan vaihtoehdon, saat täytettyä hakemuksen helposti sähköisesti. Sähköisen hakemuksen voi täyttää omaan tahtiin, jonka jälkeen sen lähettäminen on helppoa ja nopeaa.

Sähköisen tunnistautumisen avulla asiakas voidaan tunnistaa heti ja hakemus myös käsitellä välittömästi. Näin saat luottokortin käyttöösi nopeasti, mahdollisesti jopa välittömästi, sähköisessä muodossa.

Fyysinen, postissa toimitettava uusi luottokortti on yleensä käytössä heti vastaanottamisesta, joten pääset suoraan nauttimaan sen tarjoamista uusia mahdollisuuksia.

Nykyään käytännössä kaikki luotonantajat tarjoavat mahdollisuuden seurata käytettyä luottoa, sekä maksuja internetin välityksellä. Jos luotonantajasi tarjoaa mobiilisovelluksen käyttöösi, kannattaa mahdollisuus hyödyntää.

Näin näet reaaliajassa luoton käytön, sekä voit muuttaa kortin asetuksia, sekä maksurajoja ja tarvittaessa sulkea kortin väärinkäytön estämiseksi. Mobiilisovelluksen avulla voit myös ongelmatilanteissa helposti ottaa yhteyden asiakaspalveluun avun saamiseksi. Mobiilisovelluksen avulla saatkin parhaimman hyödyn luottokortistasi.