Bonuskortit

Erilaisten korttien määrä lompakossa on kasvanut niin nopeasti, että lompakoiden kokoa on nopeasti jouduttu kasvattamaan jopa absurdilla tavalla. Onneksi yritykset ovat pyrkineet muuttamaan kanta-asiakaskortteja sähköiseksi, mahdollistaen niiden helpomman ja hyödyllisemmän käytön.

Luottokortit.org tarjoaa mahdollisuuden verrata erilaisten kanta-asiakkuuksien tuomia hyötyjä ja vertailla niistä paras vaihtoehto käytettäväksi. Bonuskorttien hyödyt vaihtelevat pitkälti siitä, kuinka ostoksiaan keskittää. Suurin hyöty tuleekin keskittäessä kotitalouden ostokset samaan ketjuun. Joillekin kotitalouksille keskittäminen tuo varsin runsaasti etuja, mahdollistaen sellaisten tuotteiden ostamisen, joita muuten ei välttämättä ostettaisi.

Nykyään on mahdollista saada erilaiset kanta-asiakasohjelmat ja niiden asiakkuuden rekisteröinti omaan luottokorttiin, jotta lompakossa olevien korttien määrää saisi vähennettyä. Kanta-asiakkuuden lisääminen luottokorttiin myös ehkäisee bonuskortin käytön unohtamisen. Onkin paljon helpompaa unohtaa ylimääräinen kortti, kuin se jolla maksetaan.

Luottokortissa oleva bonuskortti on käytettävyydeltään hyvin paljon parempi verrattuna monen eri kortin kanssa sähläämiseen. On myös mahdollista, että kanta-asiakastiedot korttiin liitettynä hyötyjä kertyy enemmän. Jotkin yritykset tarjoavat parempia etuja heidän tarjoamien maksuaika-, tai luottokorttien kautta maksaessa. Kuluttaja voikin hyötyä monella eri tapaa yhdistäessään erilaisia kortteja.

Bonuskortit puhelimeen – luottokortit sähköistyy

Luottokortin lisäksi on mahdollista saada Bonuskortit puhelimeen. Erilaiset sovellukset mahdollistavat kanta-asiakkuuden rekisteröimisen puhelimen avulla, joten henkilökohtaiset tiedot ovat paremmin turvassa ja kanta-asiakkuudet paremmin hallittavissa. Puhelin on myös paljon todennäköisemmin mukana, joten myös kanta-asiakkuudet ja erilaiset bonuskortit kulkevat helposti kanssasi siellä missä oletkin.

Koronapandemia on kiihdyttänyt kanta-asiakaskorttien muuttumista elektronisiksi, käytännössä siis mobiiliksi, puhelimissa käytettäviksi korteiksi. Monen yrityksen tarjoama Bonuskortti on käytännöllinen apuväline, jolla saa lunastettua erilaisia etuja ja tarjouksia, sekä kerättyä pisteitä tai bonuksia.

Suomalaiset ovatkin ahkeria kanta-asiakaskorttien käyttäjiä ja lähes jokaisella on vähintään yksi sellainen, ellei monia useampikin. Bonuskortteja käytetään lähes jokaisella ostoksella ja keskittämisen avulla saatu etu on suuri.

Sähköisten bonuskorttien suurimpia hyötyjä ovat myös erilaisten kanta-asiakastasojen helpompi hallittavuus. Asiakkaan päästessä tasolta seuraavalle, näkyy tämä tiedoissa välittömästi, eikä päivitetyn, muovisen kortin saamista tarvitse odotella.

Miten bonuskorteista todella hyötyy?

Bonuskorttien ja kanta-asiakasjärjestelmien väitetään nostavan tuotteiden hintoja. Se voi olla totta, mutta koska järjestelmät ovat jo olemassa, ei niitä kannata olla hyödyntämättä! Keskittämisellä ja bonuskorttien käyttämisellä voi saavuttaa suuria säästöjä ja parempia palveluita, edullisemmin.

Mutta mikä on sinulle paras kanta-asiakkuus? Se riippuu monista asioista, kuten missä kaupoissa tai kauppaketjuissa yleensä asioit? Mitä ostoksia yleensä teet? Voit vertailla mistä bonuskortista hyötyisit eniten. Erilaisia vaihtoehtoja on paljon ja kannattaakin miettiä, mitä yleensä olet ostanut ja mitä tulet tulevaisuudessa ostamaan.

Suurin osa kanta-asiakkuuksista on ilmaisia, joten voit huoletta liittyä jäseniksi haluamiisi kanta-asiakkuuksiin. Keskittäminen kuitenkin tuo parhaimman hyödyn, joten sitä kannattaa pitää yhtenä kriteerinä bonuskortteja vertaillessa.

Jotkin ketjut tarjoavat pysyviä tai vaihtuvia alennuksia kanta-asiakaskorteilla, joten kortti voi olla matkassa myös pelkän alennuksen vuoksi, vaikkei ketjun liikkeissä muuten asioisi. Jos saat lisättyä nämä vähäisellä käytöllä olevat bonuskortit puhelimeen, voit pitää niitä mukana ilman, että ne turhaan vievät tilaa lompakosta.

Lyhyesti, bonuskorteilla siis säästät rahaa. Siksi niiden käyttäminen kannattaa ja niitä kannattaa pitää mukana. Bonuskorttien tarjoajat eivät kerro tarjouksiaan etukäteen, joten edut vaihtelevat ja hyvä tarjous tai etu voi tulla vastaan milloin tahansa. Hyödyt siis eniten vertailemalla itsellesi ja taloudellesi parhaimman bonuskortin.