SweepBank luottokortti

5/5
8000 €
Maksimiluotto
0 €
Vuosimaksu
19.9%
Nimelliskorko

SweepBank on uusi suomalaistaustaisen Ferratum Bankin mobiilipankki ja luottokortti. SweepBankin luottokortti toimii täysin virtuaalisesti, ja saat sen kätevästi liitettyä mobiilimaksamista varten eri sovelluksiin.

Sweep Bankin Mastercard luottokortilla voit maksaa kätevästi netissä tai kivijalassa, ja saat käyttöösi erinomaiset luottoehdot.

Sweep Bankin virtuaaliluottokortin parhaat ominaisuudet:

 • Luottokortti vain minuuteissa käyttöön
 • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja
 • Virtuaalinen luottokortti ja mobiilimaksaminen
 • Iso luottoraja

SweepBankin virtuaalinen luottokortti

SweepBankin luottokortti on kokonaan virtuaalinen. Fyysisen kortin sijaan saat siis virtuaalisen mobiilikortin, jota voit käyttää netissä ihan samaan tapaan kuin tavallistakin luottokorttia.

Virtuaalikortin käyttäminen onnistuu myös fyysisesti, jos sen liittää mobiilimaksusovellukseen, kuten Apple Payhin tai Google Payhin. Tällöin voit käyttää korttia ihan samalla tavalla kuin mitä tahansa muutakin korttia.

Virtuaalikortin etuna on sen nopeus. Vain minuuteissa voit saada luottopäätöksen ja virtuaalisen luottokortin 8 000 euron luottorajalla.

SweepBank kertoo myös sivustollaan, että se on myöhemmin lanseeraamassa virtuaalisen kortin lisäksi myös fyysisen luottokortin. On todennäköistä, että virtuaalisen luottokortin napanneet saavat siis tulevaisuudessa myös fyysisen version sen rinnalle.

Näin haet SweepBankin luottokorttia:

 1. Aloita maksuton luottokorttihakemus
 2. Saat luottopäätöksen vain minuuteissa
 3. Luottokortti odottaa sinua SweepBankin mobiilisovelluksessa

Vaatimukset SweepBankin luottokorttiin

 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Ollut työsuhteessa vähintään 4 peräkkäistä kuukautta
 • Vähintään 1 600 euron säännölliset kuukausitulot
 • Luottotiedot kunnossa
 • Pääsy SweepBank-sovellukseen

SweepBankin mobiilipankki

SweepBank tarjoaa paljon muutakin kuin vain luottokortin. Virtuaaliluottokortti on vain yksi palvelun ominaisuuksista, ja tämä mobiilipankki tarjoaa monia lisätoimintoja.

SweepBankia voi käyttää virtuaalisena tilinä, jolle voi siirtää rahaa. Tiliin saa liitettyä virtuaalisen debit-kortin luottokortin ohella. Voit siis käyttää rahaa myös suoraan tililtä ilman luottokorttia.

Toisin kuin moni muu pankki, SweepBank maksaa kuluttajille myös korkoa talletuksista. Ajankohtainen korkoprosentti vaihtelee tilanteen mukaan, mutta korkoa voi saada jopa prosentin verran kiinteille 3 vuoden talletuksille.

Mobiilipankkitili tekee oman rahaliikenteen seuraamisesta helpompaa.

Luottokortin tiedot

Luottoraja8 000 €
Koroton maksuaika60 päivää
Nimelliskorko19,9 %
Kuukausimaksu0 €
Valuuttamaksu muussa kuin euroissa1,75 %:n kulu

Onko SweepBank luotettava?

SweepBankin taustalla on Suomessa perustettu Ferratum Bank. Yhtiön pankkiliiketoiminta on nykyään lisensoitu ja rekisteröity Maltalle, mutta toimitusjohtajana toimii suomalainen Jorma Jokela.

SweepBank on luotettava toimija, ja luottokortin käyttö on turvallista. Korttiyhteistyökumppanina on Mastercard, joka hyväksytään miltei maailman joka kolkassa. Sekä debit- että credit-kortit ovat Mastercardin kautta.

Myös tietoturvasta on pidetty huolta tarkoin. Rahat on myös suojattu 100 000 euroon saakka EU:n pankkilakien mukaisesti.

SweepBank kokemuksia

SweepBank kokemuksia on ehtinyt kertyä käyttäjille nyt jo hetken aikaa. Yhtiö lanseerasi ensin mobiilipankkinsa, ja sen jälkeen yhtiö toi saataville oman luottokorttinsa.

Alun perin SweepBank kohahdutti jakamalla ensimmäisille käyttäjille ilmaiseksi 20 euroa elämysrahaa. Nykyisin tätä tarjousta ei enää ole saatavilla, mutta tilalle on tullut jopa 8000 euron luottorajalla varustettu luottokortti.

SweepBankin luottokortti on helppokäyttöinen, mutta osa käyttäjistä toivoisi vielä fyysistä luottokorttia sen lisäksi. Yhtiön mukaan tälläinen on tulossa, joten tilanne on vielä parantumassa.

Kaiken kaikkiaan käyttäjät ovat olleet varsin tyytyväisiä SweepBankiin.

Usein kysyttyä

Onko SweepBank luotettava?

Kyllä on. Yhtiön taustalla on suomalainen Ferratum, joka on ollut toiminnassa jo yli 10 vuoden ajan.

Paljonko on SweepBankin luottokortin luottoraja?

Luottoraja on jopa 8 000 euroa. Korotonta maksuaikaa saa 60 päiväksi.