Bank Norwegian Luottokortti

4/5
10 000 €
Maksimiluotto
0 €
Vuosimaksu
19.99%
Nimelliskorko

Luottokortti on monille tärkeä arjen taloudenhallintaa tasapainottava väline. Luottokortilla saa joustoa odottamattomien menojen kohdatessa, sekä mahdollisuuden suurempiin hankintoihin, joihin muutoin ei olisi varaa.

Esittelemme sinulle yhden suosituimmista luottokorteista Suomessa. Halpalentoyhtiö Norwegianin kanssa samaan konserniin kuuluva Bank Norwegian tarjoaa luottokortin, jolla maksamalla kerryttää ”CashPoints” nimisiä krediittejä, joiden avulla voi ostaa lentolippuja Norwegian lentoyhtiön lennoille.

CashPoints pisteet ja ilmaiset lennot

Luottokortti on tavanomaisten, sekä odottamattomien ostosten lisäksi yksi parhaimmista välineistä lentojen ja lomamatkojen maksamiseen. Luottokortin avulla loma on mahdollista rahoittaa omalla aikataululla ja Bank Norwegian luottokortilla saat kerättyä CashPoints bonuspisteitä lentojen maksamiseen.

CashPointseja kertyy kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista, myös siis muistakin ostoista, kuin Norwegian lentoyhtiön lennoista. Tämä onkin yksi parhaimmista luottokorttien tarjoamista eduista ja voikin olla monelle kuluttajalle paras luottokortti.

Maksuton luottokortti korottomalla luotolla, matkavakuutuksella ja peruutussuojalla

Bank Norwegian luottokortti on vuosimaksuton ja mahdollistaa ilmaisen käytön, jos laskut maksetaan laskun eräpäivään mennessä ja lasku tilataan e-laskuna. Tällöin et maksa kortin käytöstä mitään, mutta saat kerättyä CashPointseja.

Norwegian luottokortti antaa korotonta ja kulutonta maksuaikaa keskimäärin 45 päivää, jonka ansiosta saat tehtyä äkillisiä tai isompia ostoksia ja hankintoja.

CashPointseja kertyy jokaisesta ostoksesta, joita kortilla tehdään. Korttia voikin käyttää ilman ylimääräisiä kuluja ja samalla kerryttää bonuspisteitä, joiden avulla ilmaisia lentolippuja voi lunastaa itselle, mutta myös muille perheenjäsenille.

Bank Norwegian luottokortti sisältää myös ilmaisen matkavakuutuksen, sekä peruutussuojan, jonka ansiosta saat rahasi takaisin, jos matka peruutetaan. Peruutussuoja kattaa myös CashPointseilla tehdyt lippujen ostot.

CashPointseja kertyykin helposti ja maksamalla luottokorttilaskun aina pois, voit helposti kerryttää itsellesi Norwegian lentolippujen ostamiseen tarvittavan määrän CashPointseja. Siis ilman, että maksat mitään ylimääräistä, voit tienata ilmaisia lentoja.

CashPointsien arvo on noin 0,10 euroa. Pisteitä kertyy seuraavalla tavalla:

  • 10 % CashPoints-pisteitä kaikista Norwegianin Flex-lentolipuista
  • 4 % CashPoints-pisteitä Bank Norwegianin luottokortilla maksetuista Norwegianin LowFare-lentolipuista
  • 2 % CashPoint-pisteitä kaikista LowFare-lipuista
  • 1 % CashPoints-pisteitä kaikista muista kortilla tehdyistä ostoksista

Jopa 10 000 euron luottoraja – täytä hakemus helposti netissä

Norwegianin tarjoamaan luottokorttiin on mahdollista saada jopa 10 000 euron luottoraja. Luottoraja on kuitenkin henkilökohtainen ja määritellään jokaisen hakijan kohdalla erikseen.

Hakijalle tehdään luottohakemuksen yhteydessä luottotietojen tarkastus, jonka tiedot vaikuttavat kortin, että sille myönnettävän luottorajan saamiseen. Jos haettua luottorajaa ei myönnetä asiakkaalle, yleensä asiakas saa mahdollisuuden hyväksyä matalampi luottoraja.

Luottohakemus tehdään netin kautta. Hakemuksessa kysytään perustietoja, kuten asumismuotoa, kuukausituloja, työsuhdetta ja sen pituutta, sekä kuinka paljon velkaa taloudella on. Jokainen korttihakemus käsitellään erillisenä, joten Bank Norwegianin myöntämisperusteet luottokortille ei voi etukäteen arvioida.

Kuitenkin Bank Norwegian edellyttää asiakkaalta seuraavia asiakkaita:

  • Vähintään 23 vuoden ikää
  • Asunut Suomessa ja ollut Väestötietorekisterissä vähintään viimeisen 36 kuukauden ajan
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Jos hakijalle ei myönnetä hänen haluamaansa luottorajaa, voi hän hakea uudelleen, alhaisempaa luottorajaa. Hakija voi myös olla yhteydessä Bank Norwegianiin ja pyytää matalampaa luottorajaa. Hakijalle toisaalta myös yleensä ehdotetaan alhaisempaa luottorajaa, jonka voi halutessaan myös hyväksyä.

Kortti on myös henkilökohtainen, joten Bank Norwegian rinnakkaiskortti ei ole mahdollinen. Talouden muut jäsenet voivat kuitenkin hankkia oman luottokorttinsa ja kerätä CashPoints-pisteitä itselleen.

Valuuttamuutos ja CashPoints -pisteiden rajoitettu käyttö

Norwegianin tarjoaman luottokortin selkein huono puoli on valuuttamuutoksen kustannuksen korkeus. 1,75 %. Valuuttamuutosta käytetään kortilla tehtävistä euroalueen ulkopuolisista maksuista. Muutosmaksun osuus on kuitenkin kohtalainen vertailtaessa muiden luottokortteja tarjoavien rahoituslaitosten kustannuksiin.

Bank Norwegian käteisnosto ulkomailla sen sijaan kustantaa vain paikallisen pankin veloittaman maksun.

Luottokortin toinen heikkous tai huono puoli on, että CashPoints-pisteitä voi käyttää vain Norwegian-lentoyhtiön lippujen ostamiseen. Toisaalta nyt matkustusrajoitusten aikana on väliaikaisesti sallittua käyttää kertyneitä CashPointseja luottokorttilaskun lyhentämiseen. Tämä etu kuitenkin on voimassa vain siihen asti, että matkustaminen todetaan jälleen turvalliseksi viranomaisten toimesta.

Yhteenveto

Paljon matkustavalle Bank Norwegian luottokortti on paras valinta. Norwegian kortti tarjoaa helpon tavan kerätä CashPoints-pisteitä, joiden avulla saat helposti hankittua lentolippuja Norwegian lentoyhtiöltä.

Bank Norwegian luottokortissa ei ole vuosimaksua, sekä e-laskun valitessa ei myöskään muita ylimääräisiä kuluja, kuten laskutuslisää.

Luottokortti tarjoaa ilmaisen matkavakuutuksen, sekä 45 päivän korottoman ja kuluttoman maksuajan.

Kortilla tehdyt käteisnostot ilman erillistä palkkiota missä tahansa maailmassa.

Valuuttamuutosprosentti on kohtalainen, jonka vuoksi kortin käyttäminen ulkomailla vähän kotimaassa ostamista kalliimpaa. Valuuttamuutoksen suuruus on kuitenkin sen verran pieni, että se vastaa muiden korttien vastaavia maksuja.

Luottokorttien vertailu kannattaa aina. Valitsemalla sinulle sopivan luottokortin tarpeeksi pitkällä korottomalla maksuajalla, hyvällä luottorajalla ja muutenkin hyvillä ominaisuuksilla, voit säästää selvää rahaa.